Bill Gates is gestorven en komt bij de hemelpoort.


Petrus zegt tegen hem: Jij bent een speciaal figuur Bill, jij hebt de wereld aan mooie software geholpen en daarom krijg je een VIP-behandeling. Als een van de weinigen mag jij zelf kiezen tussen de Hemel en de Hel.

Bill, zo slim als ie is, zegt tegen Petrus: Oke, maar hoe kan ik kiezen als ik nog niks gezien heb? Goed zegt Petrus, ik zal je ze allebei laten zien, volg mij maar eerst naar de Hel.

Ze gaan door de Hellepoort en Bill ziet daar prachtige witte stranden, heerlijk blauw water, en beautiful babes die om diverse strandstoelen heen liggen. Nou, denkt Bill, dat is niet verkeerd.
Daarna gaan ze naar de Hemelpoort en Bill ziet daar inderdaad het bekende standaard hemelverhaal: wolkjes met engeltjes en harpjes.

Dat is wel duidelijk zegt Bill, doe mij de Hel maar met die prachtige stranden en vrouwen. Das goed zegt Petrus en hij stuurt Bill naar de Hel.

Na een week denkt Petrus, laat ik eens even kijken hoe het met onze Vip-gast gaat en hij wandelt naar de Hel. Daar aangekomen ziet hij Bill vastgeketend aan een muur met vlammen om hem heen en duivels die hem met zwepen bewerken.
En Bill, vraagt Petrus, bevalt het hier een beetje? Krijg nou wat zegt Bill, hoe zit dat met die witte stranden, blauwe zee en beautiful babes die je me hebt laten zien?

Nou, zegt Petrus, deze situatie moet jou toch heel bekend voorkomen: wat jij hebt gezien was de demo-versie en dit is nu de definitieve klantenversie!