Diergaarde Blijdorp
Van Aersenlaan 49
3039 KE Rotterdam
Ref: gratis naar Blijdorp !

Geachte mevrouw/meneer, hoi, hai, hee, hi, hello,


Door de zeer strenge koude veel te warme winter zijn veel van onze apen overleden. Omdat wij vrezen dat het de komende winter weer zo koud warm gaat worden hebben wij besloten om onze apen door mensen te vervangen daar deze daar beter tegen bestand zijn. Maar uiteraard moeten dit wel mensen zijn die op apen lijken en op natuurlijke wijze dierlijke geluiden kunnen uitstoten.

Daarom is onze keuze op jou gevallen !

Na een lange en strenge selectieprocedure ben jij uitverkoren. Dat is voor jou en jouw familie natuurlijk goed nieuws. Voor de familie omdat zij eindelijk van jou verlost zijn, en voor jou omdat jij nu eindelijk eens goed te eten zult krijgen. Jij krijgt bij ons in Blijdorp zoveel apennootjes en maiskorrels toegeworpen dat wij vermoeden dat jij, ondanks jouw gulzigheid en vraatzucht, geen verdere maaltijden nodig zult hebben.

Op basis van jouw postuur en intelligentie kom jij in aanmerking voor de vervanging van een :

ZUIDKOREAANSE ZACHTBOERENDE KAALKONTIGE WARHOOFD BAVIAAN

De eerste dagen zult je echter wel aan de ketting moeten liggen ! Dit uiteraard om het publiek te laten geloven dat jij werkelijk gevaarlijk bent ! Aan de hand van de Vreesboek enquette-gegevens onzin zal bepaald worden wanneer jij van die ketting verlost zult worden.

Nu is het helaas zo dat de huidige mensapen niet meer zonder Vreesboek kunnen. Maar daarvoor hebben wij een moderne oplossing gevonden ! Voor de bezoekers zijn er diverse beeldschermen geplaatst met daarop jullie portretten plus de welbekende omhoog- en omlaag-duimen. Op deze manier kunnen de bezoekers dus een zeer aktieve rol spelen (hetgeen tegenwoordig overigens beleving cq experience heet).

Maar tegelijkertijd hebben wij in jullie verblijf ook (aap- en slingerproof) beeldschermen geplaats. Met daarop een live kamerabeeld van de bezoekers en ook de welbekende omhoog- en omlaag-duimen. Daarmee kun jij dus een bezoeker aanklikken en vervolgens "oormerken".

Als een bezoeker tijdens zijn gehele verblijf in de dierentuin 3 keer rood scoort mag deze geheel vrijwillig de nacht in jullie verblijf doorbrengen.

Wij verwachten jou binnen 14 dagen. Niet gewassen, gekamd of geknipt, je tanden niet gepoetst, je nagels niet schoon gemaakt en niet kort geknipt en ook je voeten niet gewassen. Dus geen moeilijke toestanden, kom gewoon zoals je bent ! Je kunt je melden bij de dienstingang onder vermelding van kooinummer 43.

Laat de dieren ook eens lachen ....... Kom dus naar Diergaarde Blijdorp !!!


Met vriendelijke groet en graag tot binnenkort,

Diergaarde Blijdorp
Afdeling Personeelszaken