Welkom op deze site.

Breaking news van jouw online sport-redaktie :


Epke Zonderland hernieuwt in Doha zijn wereldmacht aan de rekstok.


Vier jaar wachten is lang, maar het was het waard. Turnfenomeen Epke Zonderland hernieuwde in Doha zijn wereldmacht aan de rekstok. Na 2014, met zijn wereldtitel in China in een explosie vol superioriteit, raakte de Friese gymnast zijn overmacht kwijt.

Tegenvallers, vooral op fysiek gebied, deden hem afwijken van de route naar succes. Na de mislukte Olympische Spelen van Rio 2016, waar hij in de finale voortijdig het schuimrubber bereikte, keerde Zonderland langzaam weer terug naar het pad van de medailles. Vorig jaar in Montreal miste hij de stok met één hand en daarmee de wereldtitel. En op dezelfde manier ging het deze zomer 2018 mis in Glasgow bij de strijd om de Europese kampioenschappen.


Maar deze keer in Doha 2018 ging alles weer perfekt !


De Fransen hebben echter al in 2016 Epke Zonderland gekloond ! Een spion van de Franse Atletiekbond maakte vanaf de tribune opnames van de oefeningen van Epke. Daarna downloaden ze illegaal die oefening uit zijn geheugen en uploaden die in de kloon.

De Franse atleten gaan vervolgens naast de kloon hangen en oefenen net zo lang tot ze rood, wit en blauw zien (maar dan vertikaal). Hoe goed die Epke kloon is zie je in deze film !

En of dat plan werkt gaan we op de volgende spelen meemaken ! De redaktie ie er niet heel gerust op ...