Welkom in Hotel VrouwEen stel vriendinnen is op vakantie en zoekt een hotel voor de nacht. Ze vinden een mooi hotel van 5 verhogingen met op het ontvangstbord de tekst:

"Welkom in Hotel Vrouw, het enige hotel dat speciaal en alleen open is voor vrouwen!"


Aangezien de vrouwen zonder mannen op stap zijn gaan ze naar binnen en melden zich bij de portier. Hij verteld hun hoe het in dit hotel werkt. "Er zijn hier 5 verdiepingen en je bepaald zelf naar welke verdieping je gaat. Telkens staat op een bord aangegeven wat je op die verdieping zult aantreffen".

Dus gaan ze gniffelend naar de eerste verdieping waar op het bord staat: "Op deze verdieping zijn alle mannen heel aardig en vriendelijk maar helaas niet al te goed in bed". Lachend nemen de vrouwen snel de trap naar de volgende verdieping.

Op de tweede verdieping staat op het bord: "De mannen op deze verdieping zijn een heel stuk beter in bed maar toch ietsje minder in de omgang met vrouwen". Opnieuw gaan de vrouwen snel een verdieping hoger.

Op de derde verdieping staat op het bord: "Hier vind u geweldige minnaars die gevoelig zijn voor de wensen van de moderne vrouw". Dat klinkt heel verlokkelijk maar er zijn nog twee verdiepingen over dus waarom genoegen nemen met minder?

Op de vierde verdieping verdringen de vrouwen zich voor het bord waarop staat: "Geweldige mannen hier, perfekt gebouwd, gevoelig, attent, zeer goede minnaars en stuk voor stuk (...) allemaal vrijgezel en rijk". Tja, nog meer wensen kunnen ze zelf ook niet bedenken maar de twijfel slaat toe. Want wat zou er dan toch op die vijfde verdieping nog meer zijn dat je je kunt wensen???

Op de vijfde verdieping aangekomen lezen ze op het bord: "Deze verdieping staat leeg. Ze is in gebruik om aan te tonen dat vrouwen nooit tevreden zijn !"

Snel draaien ze zich om naar de deur omlaag maar ontdekken dat daar aan de deze kant geen klink op zit. Dus komen ze via de vluchtroute in het achtersteegje terecht. En vinden toch nog een gezellig pensionnetje.

Ze zochten nog lang en gelukkig...