Man en vrouw zijn gelijk !!!

Zijn man en vrouw gelijk ???


Een man zal €2 voor een item van €1 betalen, omdat hij dat graag wil hebben. Een vrouw betaalt €1 voor een item van €2 dat ze eigenlijk helemaal niet wil.

Een vrouw maakt zich zorgen over haar toekomst tot zij een man krijgt. Een man maakt zich geen zorgen over zijn toekomst tot hij een vrouw krijgt.

Een succesvolle man is hij die meer geld verdient dan zijn vrouw kan uitgeven. Een succesvolle vrouw is zij die een dergelijke man weet te vinden.

Om met een man gelukkig te zijn moet je hem heel goed begrijpen en een beetje van hem houden. Om met een vrouw gelukkig te zijn moet je heel veel van haar houden en haar vooral niet proberen te begrijpen.

Gehuwde mannen leven langer dan alleenstaande mannen maar zijn wel vaker bereid om eerder te sterven.

Elke gehuwde man zou zijn fouten moeten vergeten, het heeft geen zin dat twee mensen dezelfde dingen onthouden.

Mannen zien er net zo goed uit als ze wakker worden als toen ze naar bed gingen. Vrouwen degenereren op de een of andere manier tijdens de nacht.

Een vrouw huwt een man in de veronderstelling dat hij zal veranderen, maar dat doet hij niet. Een man huwt een vrouw in de veronderstelling dat zij niet zal veranderen, maar dat doet ze wel.

Een vrouw heeft het laatste woord in elke discussie. Alles wat de man daarna nog zegt is het begin van een nieuwe discussie.

Konklusies : Er zijn 2 momenten wanneer een man een vrouw niet begrijpt : voor de relatie en vanaf dan.