Volgende Euuhhh ...

Als onderstaande Klopt, wat klopt er dan eigenlijk Niet ???

Corona statistieken en zo Er zijn nu EenMalig 40.000 corona slachtoffers (of zoiets) wereldwijd in 2 a 3 maand. Maar er sterven IeDeRe DaG zo'n 106.000 wereldburgers. Het echte slechte nieuws* is dat er zo'n 400.000 PeR DaG bijkomen.

Updeet per 6 april 2020 : aantal corona overlijdens wereldwijd Totaal is 70.344. Totaal dus, Niet Per Dag. Dus. Bron : een internationale nieuwszender (TVI). Er zijn in 2020 Dus Totaal al zo'n 100 dagen x 106.000 mensen overleden. Corona heeft nu 0,66% van het gebruikelijke aantal overlijdens veroorzaakt. Pandemie !

De grote (en uiterst simpele) truuk om te hypen, te hyperen en te hypesten is om altijd zo hoog mogelijke absolute getallen te noemen. Om die dan vervolgens vooral Niet in verband te plaatsen en Wel zo persoonlijk mogelijk te koppelen. Een voorbeeldje :
De gemiddelde NL-er krijgt ongeveer 15 emails per dag. Wow !
De helft daarvan is spam. Ooh.
Er worden ongeveer 269 biljoen email berichten per dag, oftwel 2.4 miljoen e-mails per seconde en dus 74 triljoen e-mails per jaar verzonden. Euuhhh ....
Iemand ???

Meten is weten, en weten is (opnieuw) meten. Maar iedereen is in een (gehypte, gekrëeerde) paniek. Meedoen aan al (!) die asociale media maakt je natuurlijk veel gelikter dan die gemeten des-informatie. Bovendien wordt het polderen nogal vertraagd door goed te meten. Hoogste tijd voor wat alternatieve feiten. Here we Go :

Per dag overlijden er in de NL gemiddeld 414 mensen (CBS). Iedere Dag Dus. Waarvan zo'n 128 aan kanker. Sinds 1950 is het jaarlijks aantal sterfgevallen verdubbeld* tot bijna 152 duizend in 2019. Het aantal sterfgevallen per duizend inwoners is van 7,5 in 1950 naar 8,8 in 2019 gestegen. Dit komt door de toenemende vergrijzing, je kunt (in de NL) maar beter niet al te oud worden (want dat kun je niet meer betalen).
* Alweer zo'n jeetju-seg opmerking van "een" instantie, het aantal bewoners is namelijk ook ongeveer verdubbeld. En bovendien gemiddeld steeds ouder dus krakkemikkiger.

De griep in de NL veroorzaakte in 2018 zo'n 90x meer doden (dan corona nu). En zo'n 30x meer in 2019. Heel veel griep-overlijdens worden niet als zodanig geregistreerd (gerelateerd) aangezien griep min of meer als normaal wordt beschouwd. Een gezegende leeftijd was het maar ja, die longontsteking ... Tja ... Corona discrimineert echter niet op leeftijd. Dat vind iedereen oneerlijk, dus is nu de hele bevolking in paniek. Inklusief vreesboek.

In 2020 overleden er in de NL tot en met 15 maart gemiddeld 3135 mensen per week. Dat is net iets MinDer dan in 2019 toen er in de eerste 11 weken gemiddeld 3175 mensen overleden. Iemand ??? Bron :CBS

corona

* De economie kan alleen bestaan op basis van exponentiële groei. Een systeem dat sowieso geen basis heeft aangezien het een pyramidespel is. We zijn inmiddels zeer dicht bij het moment waarop we in elk jaar 200% verbruiken van wat De Natuur ons levert kan leveren.

Oftewel verbruiken we struktureel in de eerste helft van het jaar (bijna) alle natuur voor het hele jaar. De datum waarop we het jaarlijkse natuur quotom op hebben wordt Earth Overshoot day genoemd en schuift elk jaar Verder naar Vroeger. Natuur ? Welke Natuur ???

Last But Not Least : Hopelijk gaat Alle verleende financiële steun Naar Rato worden teruggehaald. Naar rato dus, niet alleen op afpakjesdag en niet naar rato van al die belastingdeals, -truuks en -voordelen. Het corona gerelateerde financiële slagveld zal uiteindelijk de meeste casualties veroorzaken. En wel by far ...

 

Cc : Rutte & Co, the EU (what eU ???), Trump, Bolsonaro, Poetin, Xi, Erdogan, Assad, All Countries, All Governements, All People. Please confirm !!!!!!!!!! En anders maar niet.