Volgende Euuhhh ...

Als onderstaande Klopt, wat klopt er dan eigenlijk Niet ???

corona EuroPlons Updeet :

Deze grafiek is hier plotseling opgedoken en de redaktie heeft geen enkel empathisch* idee hoe dat zo gekomen is. Dit betreft een geheime grafiek welke aangeeft wat de financiële status is van onze BuurtPot welke wij voor onze straat hebben opgericht toen het even (...) iets slechter ging (met sommigen). De Inleg is op vrijwillige basis en de Uitleg wel. Dat maakt het beheer een stuk makkelijker, wij houden sowieso niet van afspraken en kontroles.

Inmiddels hebben wij een BurenBondsFonds overleg gestart. Dit om er voor te zorgen dat ook in de Toekomst Niemand in onze straat hoeft te bezuinigen leijden onder bv corona. En om bv te voorkomen dat je op je 60e, 58e of zelfs al op je 54e verplicht zou moeten stoppen met werken terwijl je al zo veel problemen hebt.

Gelukkig hebben wij van Banca Macaroni en Banque Croissant een aantrekkelijk voorstel gehad om ons hierbij te begeleiden. Een simpele postbus op de Zuidas plus eenmalig € 1900 blijkt al voldoende om onze straat officiëel naar Cyprus te verhuizen. Dat gaat lUkkEn.

Ondertussen wil het echter maar NiEt LUkken om deze grafiek te laten Verdwijnen. Waarvoor excuses. Dat moet echt wel een supErvirUs zijn !

Tot zover deze updeet.

* Uitleg empatisch, betreft de Gemiddelde Mens.
1- Je gaat langs de deuren met een handtekeningenlijst voor een Goed Doel. Iedereen tekent.
2- Je gaat langs de deuren met een handtekeningenlijst voor een Goed Doel. Je vraagt om € 2. Niemand tekent.
Empatisch zijn vooral degenen die niet doorhebben dat het Altijd klasse 2 betreft. Want geen postbus.