Volgende Euuhhh ...

Als onderstaande Klopt, wat klopt er dan eigenlijk Niet ???

Komkwammers

Er zijn een aantal echt bedreigende virussen gearriveerd die tomaten en olijfbomen vernietigen. Of je wel of niet rouwig moet zijn om dit soort super-monokulturen is de vraag.

Virussen

Tomaten bestaan voor 95% uit water en zijn derhalve geen voedsel. Maar ze verstoken wel giga hoeveelheden gas (in de NL) die de kwekers echter zo goed als voor niets ontvangen van de regering(en). Ook olijven zijn een extraatje.

De jobs zijn nu eenmaal heilig, ondanks dat er vrijwel niemand van kan bestaan. Gelukkig kunnen de echte werkers zo'n 4 keer per jaar een weekje naar land, huis, man, vrouw en/of kinderen. Sommigen mogen van hun uitzendburograaiers zelfs hun uitkering meenemen.

Maar vwb betreft die virussen zijn daar gelukkig nog Syngenta, Unilever en Monsanto - Bayer. Zij bieden genetisch gemanipuleerde resistente tomatenzaden aan aan producenten mits die alleen met hun zaken doen. De politiek heeft zowaar toegestaan daarop patenten te mogen nemen. Dit is inmiddels ten goede gekorrigeerd, voor zolang het duurt, nog 862 advokaten te gaan. Die patenten zouden nodig zijn om de enorme investeringen te "rechtkromvaardigen", die uiteraard niet zijn weggestreept tegen de ook bedongen enorme subsidies en belastingontwijkingen.

Helaas is er een foutje gemaakt tijdens dat "maken". Er is geheel per ongeluk en ongewild zogenaamde "terminatortechnologie" in de zaden terechtgekomen. Dat zorgt dat planten, zoals tomaten, komkommers, pootaardappelen en nog zo'n 1 miljoen andere soorten hun eigen vruchten vernietigen. Oftewel kun je van al die hun planten de zaden niet gebruiken voor een volgende oogst.

Je eigen tomaten, pootaardappelen, komkommers, etc kun je dus nog steeds poten maar ze blijven nu onzichtbaar. Het zijn dus nu komkwammers !

Je mag gelukkig wel nieuwe 1-maal zaden bestellen, gewoon online en rechtstreeks geleverd naar je Zuidas 1 postbus.