Volgende Euuhhh ...

Als onderstaande Klopt, wat klopt er dan eigenlijk Niet ???

De virussen waar het Wel om gaat

Het corona virus is dol op mensen. Prima, daar zijn er namelijk al 50% (!!!) te veel van tov wat Planet Earth kan "behapstukken" (what's in a name ...). Boontje komt Altijd om zijn Loontje, en de volgende virussen zijn inmiddels aktief om ons daarbij te helpen :

- Het Tomato Brown Rugose Fruit virus 🍅. Dit virus is niet schadelijk voor mensen. Zoals gewoonlijk is dat slechts een dooddoener. Het is zo goed als onbestrijdbaar, wordt overgedragen door hommels (die we Niet kunnen missen ivm de bestuivingen) en het vernietigt in feite de oogst van tomaten, paprika's en pepers. Voor zover bekend.

- Het Xylella fastidiosa virus 🍇. Dit virus tast alle druivenplanten aan en wel wereldwijd. Het wordt verspreidt door cicades en er zijn geen bestrijdingsmiddelen bekend (gelukkig !). Het is niet heel normaal kompleet achterlijk en van de pot gerukt dat wij een australische wijn kunnen kopen in dezelfde prijsklasse als een lokale wijn. En omgekeerd ! Een wijntje van 700 gram dat 1 kilo weegt, en per supervervuilende boten en vliegtuigen op onze nationale trotsen Maasvlakte en Schiphol landt. Na 20.000+ kilometer de onder-weg te hebben vervuild. Belastingvrij.

- Nogmaals het Xylella fastidiosa virus. Sinds 2015 is bekend dat hetzelfde virus ook olijfbomen aantast, in dit geval via boomkrekels. Eerst in Italie, maar inmiddels overal in zuid europa, en ook in Duitsland en op de Balearen. Er bestaan geen grotere mono-kulturen dan olijfboomgaarden. Bestrijding is Niet mogelijk. Hoera ! Met EU subsidie.

De wal keert het schip Dus de Natuur keert de "mens". Hoera, het zal tijd worden !