Welkom in 2019

Vodafone Ghostery

Ook Goede Voornemens gemaakt ?! Voeg er een aan toe !

Zet de add-on Ghostery in al je browsers en weg zijn de (anti-) privacy uitwassen !!!


Op de foto zie je hoe blij bv Vodafone met jou is als je "niets te verbergen hebt". Ze belonen jou daarvoor namelijk met 51 stukjes spionage en 10 advertenties (en dat is niet hun rekord). En dat geheel gratis, zonder kosten, voor niets ook nog eens met een fijne laadtijd en extra dataverbruik.


Waar vind je zoiets tegenwoordig nog ??? Antwoord : overal natuurlijk ...


Tip : Gebruik Geen APPS !!! Dit verhaal is namelijk precies (en alleen !) de reden waarom alle bedrijven jou aan hun app willen hebben. Die werkt namelijk buiten jouw browser om en omzeilt dus alles wat je in een browser wel kunt instellen. Hetzelfde verhaal (met hetzelfde verdienmodel) is van toepassing op de zogenaamde smart tv's . Gebruik daar liever een android tv-stick ! (klik).

Waarbij ze dan ook nog eens jouw telefoonnummer wegsluizen (waarmee ze jou veel beter en nauwkeuriger kun tracken (profileren) dan via een ip-adres aangezien jij je telefoon niet deelt maar een ip-adres wel).

Websites zijn tegenwoordig responsive wat betekent dat zij zich automatisch aanpassen aan jouw beeldscherm. Je kunt dus gewoon alle websites gebruiken op elk scherm.


Geen apps dus ! En Wel Ghostery !


Ook de browsers Cliqz en Ghostery worden van harte aanbevolen ! Cliqz is een duits bedrijf dat om principiele privacy redenen de Cliqz browser heeft gemaakt. Zij hebben als aanvulling in 2017 Ghostery gekocht. Het moge duidelijk zijn dat het niet nog heel veel beter kan worden !Nou wil deze redaktie best geloven dat jij deze redaktie (liever) niet wilt geloven. Het zal toch immers best wel meevallen als zo'n 95 van elke 100 NL-ers vindt dat het wel meevalt. In dat geval kun je overwegen om een van deze mensen eens naar hun privacy standpunt te vragen :

Zij zijn geheel neutraal omdat ze niet bestaan. Deze foto's komen van de website This person does not exist en zijn allemaal geheel automatisch vanuit het niets (!) dmv een AI-programma (artificial intelligence, kunstmatige intelligentie)gemaakt. Misschien heeft dat programma zelfs "iemand" ontworpen die op jou lijkt !